U bent hier: 

31 DAYS LEFT TO EXODUS31 DAYS LEFT TO EXODUS

Vandaag zijn we dag op dag nog één maand verwijderd van ons vertrek op 05 september 2010.  De voorbije weken werd er stevig rondgetoerd in België, Nederland en Duitsland om de eerste spullen van onze uitrusting te gaan ophalen. Meer dan 1.000km later, zijn we aldus in het bezit van een (tweedehands) sattelliettelefoon, zandplaten, bullbar, snorkel met cycloon filter, verstralers, steering guard, diff guard, hi-lift jack, kinetisch sleeptouw en 2 jerrycans.

Daarnaast werd er hard gewerkt aan de carosserie (verwijderen & schuren van de blaasjes). De carosserie van onze Landrover bestaat immers voor het grootste deel uit aluminium en is dus roestvrij. Maar door één of andere reactie tussen de lakverf en de lucht, ontstaan er op lange termijn toch kleine blaasjes onder het lakwerk. En vermits we pater Bolle niet alleen een goede, maar ook een mooie auto willen afleveren, hebben we beslist om deze lakfoutjes nog bij te werken voor we vertrekken. Dat daarvoor de halve auto gedemonteerd moest worden, nemen we er graag bij.

Ten slotte werden ook de verschillende ambassades (nog eens) bezocht en kreeg onze website zijn defintieve vorm. De volgende dagen staan onderandere het uitwerken van ons bagage-rek en de inrichting achteraan op het programma. Maar geen nood: vanaf nu zullen onze vorderingen (zeer) regelmatig te volgen zijn via deze website. Karibu!

Toegevoegd op 05 augustus 2010 16u39 door Bram

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.