U bent hier: 

CAIRO SPEAKINGCAIRO SPEAKING

Na een lange dagtrip zijn Bram en Francis maandagavond goed aangekomen in Caïro. Ze verblijven er sindsdien in het sobere maar goedkope May Fair Hotel in Zamalek, een eilandje midden in de Nijl van Caïro. Het ontbijt is basic, maar er is gratis draadloos internet!

Gisteren hebben ze het nodige papierwerk in orde gebracht voor hun Soedanese visum. Zonder tegenslag zou dat visum donderdag in orde moeten zijn. Vandaag hangen de heren nog eens een echte toerist uit en bezoeken ze onder andere de piramides en Sfinx van Gizeh. Ten laatste morgen mag je van hen een nieuw weekverslag én nieuwe foto's verwachten. We kijken er al naar uit!

Toegevoegd op 29 september 2010 15u51 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

Egypteonderweg

grootvake
29 september 2010 17u12

we hebben je verslagen gelezen Bram en verschieten ervan dat je al zoveel meemaakte; we zullen je avonturen verder volgen vanuit ons appartrement in Nieuwpoort!

de blaes
29 september 2010 17u46

we hebben jullie verslagen gelezen amaai zo een avontuur zeg je moet heel goed voorbereid zijn he bram groetjes uit belgie he en kom veilig aan he

Tante Det en oma
29 september 2010 23u52

salaam jullie tweetjes daar in Cairo, en hopelijk morgen visum voor soedan in orde, hotel blijkbaar dichtbij khan el khalili de soek waar ik lang geleden ook rondliep na bezoek aan Gizeh. zo nodig zit er een vlaming, joris op ambassade van belgie. baraka en tot we weer mee mogen genieten van jullie verhaal en foto's
kusje tante Det

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.