U bent hier: 

CREW OP AFRIKAANSE BODEMCREW OP AFRIKAANSE BODEM

Het is gelukt! Na Europa en het Midden-Oosten hebben Bram en Francis gisteren rond 16u Egypte bereikt. Een boot bracht hen van Aqaba  (Jordanië) naar Nuweiba (Egypte). Daarna was zéér veel geduld aan de orde, dixit Bram: "meer dan 3u onbegrijpelijk Arabisch en controles van controles nodig gehad voor alle papierwerk... maar we zijn er geraakt!".

In Egypte blijkt het drukkend warm: om 22u30 was het er nog 28°C. Het duo bracht de nacht door in het zand nabij de haven van Nuweiba. Vandaag rijden ze naar Dahab, een kleine 80km ten zuiden van Nuweiba, en lassen ze daar een rustdag in. Zondag zetten ze dan koers richting Caïro.

Toegevoegd op 25 september 2010 12u26 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

EgypteJordaniëonderweg

tante Min en co
26 september 2010 17u24

Hallo Bram en Francis,
Terwijl jullie probeerden Egypte binnen te geraken,hebben wij een goeie trappist gedronken op jullie gezondheid en het welslagen van de reis.Het was er tof en er was veel volk.Vele groetjes!

Jacky en Abdel
26 september 2010 18u20

Hallo,

als je in Caïro moet wachten gaan jullie maar naar Benha bij de familie van Abdel hé! Wij zullen ze vanavond al verwittigen van jullie eventuele komst. Doe ze alvast de groeten van ons.

Veel reisgenot en we zullen jullie mee volgen via de site.

salem alekum

Jacky en Abdel (nesje_clauw@hotmail.com is het email-adres van Jacky haar dochter)


miep
26 september 2010 21u35

spijtig dat jullie niemand konden bereiken bij het nuttigen van de Westvleteren!
Juna werd gedoopt en daarna feestten wij verder in Schiplaken met veel schoon volk: o.a de Rumbauts, Kevin, Irma en Pol, wandelvrienden, onze Peter, alle Bollekes(Louisianne doet het goed)Hans met zijn kornuiten, familie, vrienden en supporters, het was goed en volgend jaar zijn jullie van de partij!
pater Bolle doet jullie de groeten! rij veilig, tot het volgende relaas! stevige knuffel van Bibi Miepi.

Tante Det en oma
27 september 2010 00u24

dag Bram en Francis, dus al in Afrika, bij grensovergang had ik er wel bij geweest willen zijn om msschien toch iets te helpen begrijpen en zeg drie uur is nog niet zooo lang maar ja als het doel nog zo ver af is mag het vooruit gaan. gisteren papa gehoord : hij stapt er rustig op los met nonkel Jan en tante Beth. ze stellen het prima al hebben ze ook al een dag in de regen gestapt maar 's avonds konden ze alles drogen. ik verschiet dat het daar nog zo warm is. geniet van Cairo, ik was daar maar 1 dag maar vond het wel een toffe stad.
we zien met nieuwsgierigheid uitt op elk verslagje en moet dan aan oma doorbrieven want ze volgt mee, vandaag met haar naar julie foto's gekeken en ze was onder de indruk en neig fier!!!
kus van haar en ook van mij. tante Det

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.