U bent hier: 

FOTO'S EN VERSLAG OP KOMSTFOTO'S EN VERSLAG OP KOMST

Het grote avontuur mag er dan wel opzitten, natuurlijk eindigt het verhaal hier niet. Na hun niet onbewogen aankomst (precies tijdens een huwelijksviering met alle gevolgen van dien - maar dat verhaal krijg je nog wel te horen) steken Bram en Francis deze week nog de handen uit de mouwen voor het afwerken van de computerklas die binnenkort in de Primary en de Secondary School van Igunga wordt geïnstalleerd.

Zaterdag zal Bram opnieuw met de Defender uitrukken om Francis en een delegatie van Bollé Bollé naar Nairobi te brengen, waar ze zondagavond hun vlucht richting België moeten halen. Nadien rijdt Bram terug naar Igunga om er nog tot aan de zomer mee te bouwen aan een betere toekomst. Stap voor stap, steen voor steen: bandu bandu umaliza gogo.

Bram zal van de trip naar Nairobi gebruik maken om ook de laatste lichting foto's op de site te zetten, samen met de verrassende reisverhalen van de laatste twee weken. Kom dus volgende week nog eens een kijkje nemen op deze site!

Toegevoegd op 08 november 2010 20u58 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

EthiopiëKeniaonderwegTanzania

Paul en Trees Fock
09 november 2010 17u15

met de tenen gekruld jullie hele trip gevolgd en mee(ge)beleefd. Een paar maal gereageerd maar om één of andere stomme reden zijn die reacties nooit tot bij jullie geraakt. Gisteren pas ben ik erachter gekomen waarom.
Een dikke proficiat, wat laat maar duizendmaal gemeend.
van Trees en Paul

roos
09 november 2010 22u44

Blij dat jullie deze opdracht tot een goed eind gebracht hebben. Bieke zal onze studenten waarschijnlijk heel wat nieuws kunnen vertellen binnenkort. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de stage in Igunga.
Roos van Kaho Sint-Lieven

tante Lieve
11 november 2010 23u39

Ben een beetje laat om jullie proficiat te wensen met die ongelooflijke krachttoer die jullie zo filmisch met ons deelden. Jullie droom ging in vervulling en sluit naadloos aan bij de droom van Pater Bolle; dat is toch wel heel mooi vind ik.

N. Marc
20 november 2010 12u17

Een dikke proficiat aan Bram, Francis en het hele ondersteunende team voor die unieke prestatie!
Iedereen is heel blij dat het zo "goed" is verlopen, zonder noemenswaardige tegenslagen.
Jullie positieve ingesteldheid, zo te lezen van jullie verslagen, zal daar zeker aan bijgedragen hebben.
Veel succes nog verder met het Igunga Bollé project!

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.