U bent hier: 

GEEN WEEKVERSLAG, WEL FOTO'SGEEN WEEKVERSLAG, WEL FOTO'S

Normaal gezien zouden Bram en Francis gisteren hun tijd nemen om nog eens foto's en een weekverslag op deze site te zwieren, maar hun Landrover Defender besliste daar anders over. Na 9.000km dook er plots een eerste autoprobleem op. Bij een nazicht bleek er immers een afsluitvijs van de versnellingsbak te ontbreken, waardoor er heel wat olie was weggelopen. Omdat de crew niet over de juiste vervangvijs beschikte, hebben ze een garage opgezocht. Daar werd het probleem hersteld en werden ook de andere olielevels gecheckt en bijgevuld.

Maar geen nood: Bram kroop gisterenavond alsnog achter de computer om tot 1u30 vannacht een nieuwe lading foto's klaar te stomen voor publicatie. Vanochtend om 5u30 stond hij alweer op om deze foto's online te krijgen. Het heeft hem dus een pak nachtrust gekost maar het resultaat mag er zijn: 125 prachtige beelden van een geweldig avontuurlijke week vol zand en zon staan intussen op de site.

Vanochtend moesten onze heren om 8u00 aan de zeehaven staan om wellicht nog de hele dag te wachten op hun vertrek. Een ferry zal hen dan van Aswan (Egypte) naar Wadi Halfa (Soedan) brengen. Waarschijnlijk zullen ze pas opnieuw op internet kunnen als ze volgende week in hoofdstad Khartoum arriveren. Tot dan zullen ze ons via gsm of satelliettelefoon op de hoogte houden.

Een update van de gevolgde route tussen Caïro en Aswan zetten we zo snel mogelijk online!

Toegevoegd op 18 oktober 2010 13u36 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

EgypteonderwegSoedan

Pi
18 oktober 2010 22u33

Mannen, mannen, mannen, wat een FAN-TAS-TISCHE tocht !?!
Onvoorstelbaar, adembenemend, tot de verbeelding sprekend... Merci om dit via deze weg zo schoon met ons te delen, 't is niet te doen, het overspoelt me met gevoelens van dankbaarheid, trots en esthetische belevenis. Pfieoew!

herwig en petra
19 oktober 2010 18u22

Mooie, mooie foto's. Werkelijk prachtig.

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.