U bent hier: 

KLAAR VOOR SOEDANKLAAR VOOR SOEDAN

Sinds gisterenavond zitten Bram en Francis in Aswan (Zuid-Egypte) waar ze samentroepten met de mannen van tripping around the globe en nog andere overlanders. Vandaag was een lange papierwerkdag (met meer dan 6u wachten) om hun ticket voor de overzetboot naar Soedan geregeld te krijgen. Ook een bezoek aan het politiekantoor om aan te tonen dat zet geen openstaande boetes hebben, was nodig om alweer aan de juiste documenten te beschikken.

Morgen zou de crew nog eens het internet opzoeken en tijd maken voor nieuwe foto's en een blog(je). We kijken er alvast naar uit!

Toegevoegd op 16 oktober 2010 22u38 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

Egypteonderweg

mama van Bram
16 oktober 2010 23u36

Hallo Bram & Francis,
Laatste nieuwsjes van het thuisfront.
Vandaag bijeenkomst van de eerste uitgave van de jonge rumbautjes aan de zoete waters in Oud-Heverlee. Naaar goede Rumbaut traditie, uitgedost + bottines, K-way, stafkaarten + flees, begonnen met een fikse+ frisse boswandeling ten noorden van de zoete waters,een beetje ingekort o.w.v. honger van de jongste R-telg: Luz.Voor alle duidelijkheid waren de oudjes van babysit. Nadien met grote honger aangeland in brasserie St-Jean,genoten van een herfstmenu: wildfestijn=> Kun je daar in Aswan dat nog voorstellen?
Groetjes van iedereen!!!
P.S. Francisca is al warm gelopen om te kunnen vertrekken naar Igunga. Hopelijk arriveren jullie op tijd om ze te verwelkomen.Misschien kan je tegen dan misschien een lokale versie van het wildfestijn uitwerken.
P.P.S. Voor het Sudan-deel van de trip is het misschien toch verstandiger met enkele overlanders samen af te zakken naar Karthoum.Experimenten zoals het ommetje naar het maanlandschap, moet je niet direct opzoeken, avontuur zal er zowieso vanzelf wel bijkomen.Hou het rustig
papa
P.P.P.S.zoals je misschien al van Thomas al vernomen hebt, hebben T&F een vermoedelijke trouwdatum vastgelegd op 13.08.2011 ofwel 30.07.2011

miep
17 oktober 2010 21u48

hallo Bram en Francis,
Bieke en Antoon wachten jullie op in Igunga. vandaag wordt onze fameuze pater 77! Jenny en Danny waren op bezoek in Langdorp, wij feliciteerden hem van hieruit . de trappistenavond bracht 2557.99€ in het laatje van pater Bolle, op naar de volgende!!!Voor jullie: op naar de volgende bestemming, hou rekening met mama's aanbevelingen, benieuwd naar het volgend relaas.
bibi Miepi

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.