U bent hier: 

LAND NR. 10 IN ZICHT: JORDANIELAND NR. 10 IN ZICHT: JORDANIE

Twee weken na hun vertrek proberen Bram en Francis vandaag het tiende land op hun route te bereiken: Jordanië. Nadat ze donderdag een eerste geweldige Arabische ervaring opdeden in Bab al Hawa (op 7km van de Turkse grens), reden ze op vrijdag door naar een fantastische plek in de woestijn, vlak bij Palmyra. Gisteren hebben ze daar de Unesco-site bezocht, waarna ze doorreden naar hoofdstad Dimashq (Damascus), om er een kort bezoekje aan te brengen.

Hun rit eindigde gisteren in As-Sanamayn, een stad op 80km van de Jordaanse grens. Als alles meezit, kunnen ze vandaag de grens over, waarna de rest van de dag als rustdag wordt voorzien. Morgen zullen ze dan de hoofdstad Amman bereiken. Je mag van hen dan een tweede weekverslag en nieuwe foto's verwachten.

Toegevoegd op 19 september 2010 12u17 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

JordaniëonderwegSyriëTurkije

tante Det
20 september 2010 11u42

Marhaban wereldreizigers,
was ik maar daar!! blij te horen dat de kennismaking met de arabische wereld zo goed loopt en ja van gastvrijheid kennen ze wel wat en Syrie toch echt tof land en nu naar Jordanie, benieuwd hoe jullie het daar stellen. aman is wel grote stad en hopelijk vinden jullie daar jullie ook iets tofs.steeds benieuwd naar waar jullie zijn en hoe het loopt en ook oma vraagt steeds naar waar je nu zijt en hoe het gaat. zij stelt het vrij goed nu ze thuis is.
vergeet niet de bouten vast te zetten want in zand zijn die moeilijker te vinden!!!!
heel veel liefs en baraka allah voor jullie beide kus tante Det

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.