U bent hier: 

NIEUWE FOTO'SNIEUWE FOTO'S

Francis is weer thuis. Samen met Bieke en Antoon, twee andere kernleden van Bollé Bollé, werd hij gisterenavond door Bram afgezet aan de luchthaven van Nairobi in Kenia. Door de drukte van aankomst en vertrek had Bram de voorbije week amper tijd om het laatste wekenverslag uit te schrijven. Gevolg: het verslag is nog niet klaar, maar als alles meezit zal Bram het in de komende dagen (en wellicht volgend weekend) op de site zetten.

Intussen kan je wel al geniet van 28 nieuwe foto's uit Ethiopië, 40 stuks uit Kenia en de eerste 9 beelden van Tanzania. De foto's van de aankomst zelf zullen samen met het laatste verslag online gezet worden.

En voor wie zich afvroeg of de jeep intussen al zijn diensten ter plaatse bewijst: ja dus. Vandaag reed Bram samen met een nicht die gisteren arriveerde van Nairobi naar Arusha in het noorden van Tanzania. Morgen rijden ze dan door naar Getamock (40km ten zuiden van Karatu) waar ze 40 computers zullen overladen in de Defender. Die computers werden door Bollé Bollé per container naar Tanzania gestuurd en zijn daar na bijna 5 maanden eindelijk aangekomen en vrijgegeven door de douane. Nadien rest nog een rit van bijna 500km om weer in Igunga te geraken. Ergens woensdag of donderdag zou de jeep weer in Bolle-land moeten zijn. Nadien mag je dus het laatste verslag en de laatste foto's verwachten!

 

Toegevoegd op 15 november 2010 19u24 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

aankomstEthiopiëKeniaonderwegTanzania

Tante Det
15 november 2010 23u52

Reuze dat Bram nu samen met Franciska de waarde van 'de defender' kan ervaren en dat op meer gekend terrein. hij zal er zeker van genieten. Omaheel blij dat jullie daar al zijn en ze volgt verder op hoe jullie het stellen. foto's geef ik door.
liefs tante Det en oma

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.