U bent hier: 

STRAFFE TOEREN IN EGYPTESTRAFFE TOEREN IN EGYPTE

Wie dacht dat Bram en Francis intussen al genoeg straffe verhalen hebben meegemaakt, heeft het klaarblijkelijk goed mis. Per sms vernamen we dat het duo gisteren alweer een fantastische dag had met alweer een schitterend verhaal. Wat dat precies inhoudt, is ook ons niet bekend, maar morgen of overmorgen mogen we een nieuw weekverslag verwachten, waarin een en ander duidelijk zal worden.

Door die belevenissen hebben ze hun verblijf in Dahab onverwacht met één dag verlengd. Vanochtend zijn ze om 5u opgestaan voor een rit van 680km via de kust van de Golf van Suez en het Suezkanaal. Als alles meezit, zouden ze dan vanavond in Caïro moeten aankomen. Daar zullen ze dan minstens 3 dagen moeten verblijven om hun visum voor Sudan te regelen. Ondertussen is het er in elk geval nog steeds super warm en vooral echt geweldig!

Toegevoegd op 27 september 2010 09u16 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

Egypteonderweg

mama van Bram
27 september 2010 17u41

ik kan het me voorstellen: ook in Marroko tot 41 graden!!dangerous voor het spijsverteringsstelsel van de toeristen!ik hoop dat Bram en Francis zich niet zoveel zullen laten inpakken als wij vrouwen!!

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.