U bent hier: 

SYRIE: WELKOM IN HET MIDDEN-OOSTENSYRIE: WELKOM IN HET MIDDEN-OOSTEN

Gedaan met Europa, onze crew zit intussen in het Midden-Oosten. Woensdagavond bereikten Bram en Francis de Zuid-Turkse stad İskenderun. Gisteren reden ze door naar Reyhanli en verzamelden ze na ruim drie uur aanschuiven en stempels verzamelen de nodige papieren om de grens met Syrië over te steken. Daarmee zijn ze de eerste moeilijke grenspost gepasseerd.

Waar beide heren gisterenavond geslapen hebben is ons niet duidelijk, maar een fantastische avond werd het blijkbaar wel. We citeren: "Net een fantastische avond achter de rug bij een Syrische familie die we toevallig zijn tegengekomen. Samen op de grond uit 1 schaal gegeten en koffie uit hetzelfde kopje gedronken... geweldig! En zo gastvrij: onvergetelijk!". Ze doorkruisen nu het land van noord naar zuid via Homs en Dimashq (Damascus). Met temperaturen rond 35°C is het in elk geval prima vertoeven.

Toegevoegd op 17 september 2010 10u47 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

onderwegSyriëTurkije

Ludo en Marie-Jeanne
17 september 2010 14u02

Beste Bram en Francis,
Elke dag zijn we benieuwd of er nieuws is op de website. Wij zijn dan ook blij dat alles ok is met jullie. Zo te zien zijn jullie al een heel stuk gevorderd en zonder veel problemen. Het stelt ons ook een beetje gerust dat jullie zoveel vriendelijke en gastvrije mensen tegen komen. Geniet alvast van deze mooie momenten. Deze belevenis is iets waar wij alleen maar jaloers op kunnen zijn. Pas op jezelf en op elkaar en wees voorzichtig!
Op 25 september gaan we ne goeie Westvleteren drinken op jullie gezondheid!
Groetjes en tot later!
Ludo en Marie-Jeanne

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.