U bent hier: 

TURKIJE IN ZICHTTURKIJE IN ZICHT

Als alles goed gaat, bereiken Bram en Francis straks de kaap van 2.500km. Gisteren reed het duo dwars door Servië, tot in de buurt van Pirot, op een dertig tal kilometer van de Bulgaarse grens. Daar hebben ze een plekje midden in de velden gezocht om er de nacht door te brengen. Groot was hun verbazing toen ze vanochtend bij het ontbijt enkele Servische boeren ontmoetten. Resultaat: veel gebarentaal, een Servisch borreltje op de nuchtere maag en een paar gratis paprika's... geweldig!

Na dit ontbijt reden de twee richting Sofia, om rond 16u te passeren in Plovdiv. Het is de bedoeling om vandaag nog net tot in Turkije te rijden (via het drielandenpunt Bulgarije-Griekenland-Turkije). Tegen zondag wordt dan een tussenstop in Istanbul voorzien. Daar zullen ze voor het eerst proberen internet te vinden, zodat ze zelf in woord en beeld ons kunnen laten terugblikken op de eerste week van hun trip. Hou de site dus in de gaten!

Toegevoegd op 10 september 2010 16u59 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

BulgarijeonderwegServiëTurkije

Tante Det en oma
11 september 2010 20u05

hé Bram,
vanbij oma, die het veel beter stelt, samen met mama en papa die bezoek zijn sturen we je een dikke zoen toe, en ja jullie gaan goed vooruit we volgen mee en op tijd de bouten vastvijzen hé!!!!liefs
oma en mama en papa en tante Det

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.