U bent hier: 

VAST AAN DE GRENSVAST AAN DE GRENS

Problemen vandaag: Bram en Francis zitten al sinds deze ochtend vast aan de grens van Ethiopië. Blijkbaar trad er vorige week een nieuwe wet in werking die een bepaald soort garantiebewijs van de ambassade vereist. Helaas wil de Belgische ambassade dit niet afleveren. Na een lange telefoon met het Belgisch consulaat is er toch een fax naar hen doorgestuurd. Daarmee zal de crew morgen een nieuwe poging ondernemen om Ethiopië te mogen betreden. Fingers crossed!

Toegevoegd op 25 oktober 2010 20u18 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

EthiopiëonderwegSoedan

Det&Paul
26 oktober 2010 18u36

De crew van tripping around the globe vroegen zich vandaag af hoe het zit met de grens van Ethiopië. Ze konden Bram en Francis niet bereiken en hadden ook geen internet. Hopelijk komt vandaag alles goed. Indien mogelijk graag info.

To
26 oktober 2010 21u25

Dag Det en Paul,


Zoals je kan lezen hebben ze intussen toch de Ethiopische grens kunnen oversteken. Maar daarvoor was er wel een fax van de ambassade nodig. Bram en Francis zijn momenteel enkel via hun satelliettelefoon bereikbaar. Laat me iets weten op thomas@rumbaut.be als je hun nummer en contactinstructies nodig hebt.


mama van Bram
26 oktober 2010 22u56

voor de achterblijvers in Belgie, ik heb Bram aan de lijn gehad vanavond en ik ben blij dat ze nu met de Duitsers in konvooi verder rijden tot voorbij het noorden van Kenia (en Nairobi)
het is wel een heel stuk frisser geworden : 16 gr ( en tevoren 40 gr !) en de mannen zouden daarom eens in een slaapzak slapen en een pulletje uithalen !
voor Bram en Francis lijkt Igunga nu wel erg dichtbij te komen ! momenteel vertoeven zij op 3000 meter hoogte en lijkt het alsof ze zich alleen nog maar moeten laten uitbollen tot in hun heimat bij pater Bolle... wij duimen voor een verdere goede afloop zonder nog te veel oponthoud!

liesbeth
27 oktober 2010 10u40

Beste Bram en Francis,
'k heb eindelijk de tijd genomen om jullie 3 weken verslag te lezen. Blij te horen dat het goed met jullie gaat ! Wat een adembenemende tocht !Haast niet te geloven dat jullie dit alles live doorkruisten ... 'k ben ongelooflijk trots op jullie dat jullie de hindernissen die jullie tegenkomen zo goed, zo positief en zo efficient weten aan te pakken ! Wat vormen jullie toch een prachtig team ! Wat goed ook dat er zovele overlanders jullie pad kruisen, zo staan jullie toch een stuk sterker, al heb ik de indruk dat de locals tot nog toe wel hulpvaardig en verstaanbaar blijven.
Verstandig toch dat jullie nu in konvooi rijden tot in Kenia ! Wij wensen jullie een behouden verdere tocht door de Afrikaanse binnenlanden. Geniet nog van het onderweg zijn en slaag alles maar op in jullie computertje als daar nog plaats voor is na alles wat jullie reeds doorleefden onderweg ...
Wij kijken erg uit naar jullie volgend verslag,
Dikke kussen,
Liesbeth, Yuri , Kobe en Seppe

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.