U bent hier: 

NIEUWE FOTO'S EN WEEKVERSLAG 2NIEUWE FOTO'S EN WEEKVERSLAG 2

Een doorsnee Belg maakt zelfs in tijden van regeringscrisis in geen 5 jaar mee wat Bram en Francis op amper veertien dagen beleefden. Dankzij een nieuw weekverslag en maar liefst 131 foto's van Turkije, Syrië en Jordanië kunnen ook wij weer volop meegenieten van dit meer dan geweldig avontuur.

Intussen zijn onze twee heren in Amman (de hoofdstad van Jordanië) belandt. Via een contact van Francis slapen ze er vannacht bij een man die trucks vanuit België naar Saoedi-Arabië verhandelt. Wellicht zullen ze er ook morgen nog even blijven zodat ze de motorolie een onderhoudsbeurt kunnen geven; de laatste verversing was immers al 18.000km geleden en in Jordanië gaat zoiets nu eenmaal vlotter dan in Afrika. Nadien rijden ze dwars door Jordanië om via Al Hasa en Ma'an de golf van Aqaba te bereiken.

Intussen kregen we ook de exacte tracks van de route die ze tot nu toe gevolgd hebben. We zetten ze zo snel mogelijk via een kaartje op deze website!

Toegevoegd op 20 september 2010 21u04 door To

Tags

Klik op volgende tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

JordaniëonderwegSyriëTurkije

maarten en sissi
28 september 2010 19u28

We lezen dat jullie daar fantastische tijden meemaken en ervaringen opdoen. Je merkt wel, de tijd vliegt, al 1/3 reis achter de rug, geniet er dus dubbel en dik van.
Aan het thuisfront loopt alles regenachtig en frisjes voort. De okkernoten vallen,weldra ook de kastanjes, rode blaadjes komen stilaan tevoorschijn. Wellicht is het bij jullie allesbehalve herfstig. Wij warmen ons aan het warme kacheltje... jullie aan de hete zon.
Enjoy! Enjoy! Enjoy!
Groeten Maarten en Sissi en natuurlijk de kids.

REAGEREN OP DIT BERICHTREAGEREN OP DIT BERICHT

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.